Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Δείτε αναλυτικά τι είναι τα cookies εδώ.

Τρόποι πληρωμής - Επιστροφές

Τρόποι Πληρωμής


Παραγγέλνοντας από το ΛΑΔΙ & ΛΕΜΟΝΙ έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:


1. Με μετρητά


Πληρώνετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας με μετρητά στον υπάλληλο του εστιατορίου μας που θα σας παραδώσει την παραγγελία. Για λόγους ασφαλείας, οι διανομείς μας δεν μεταφέρουν μεγάλα ποσά και δεν δίνουν ρέστα πάνω από 50€.


2. Με χρεωστική/πιστωτική κάρτα


Στο ΛΑΔΙ & ΛΕΜΟΝΙ μπορείτε να πληρώσετε με τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα, μέσω της ιστοσελίδας μας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία, ώστε η πληρωμή σας με πιστωτική κάρτα είναι απόλυτα ασφαλής. Αυτό εξασφαλίζεται μέσα από τη συνεργασία μας με την πλατφόρμα πληρωμών της Eurobank, που διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η πληρωμή δεν γίνεται απευθείας στo ΛΑΔΙ & ΛΕΜΟΝΙ αλλά ο χρήστης μεταφέρεται σε ασφαλή διακομιστή της Eurobank. Το ΛΑΔΙ & ΛΕΜΟΝΙ δεν αποθηκεύει ποτέ κανένα στοιχείο της πιστωτικής σας κάρτας.


Πολιτική επιστροφής χρημάτων


Σε περίπτωση που η παραγγελία σας για οποιοδήποτε λόγο δεν εξυπηρετηθεί π.χ. λόγω έλλειψης υλικών ή αδυναμία παράδοσης ή ανωτέρας βίας και έχετε ήδη πληρώσει με πιστωτική κάρτα, τα χρήματα σας επιστρέφονται. Η επιστροφή γίνεται από το ΛΑΔΙ & ΛΕΜΟΝΙ το οποίο και φέρει τη μοναδική ευθύνη για την επιστροφή των χρημάτων στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.
Το ΛΑΔΙ & ΛΕΜΟΝΙ στέλνει αίτημα προς τον αντίστοιχο φορέα (την Eurobank), στον οποίο αιτείται την επιστροφή χρημάτων για κάποια συγκεκριμένη συναλλαγή. Ο καταναλωτής δεν επιβαρύνεται σ' αυτή την περίπτωση για την επιστροφή χρημάτων.


Όροι σύμβασης


Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να τροποποιεί οποιαδήποτε στιγμή τους ανωτέρω όρους, έχοντας παράλληλα την ευθύνη να ενημερώνει άμεσα το κείμενο της ιστοσελίδας, το οποίο αναφέρεται στους όρους συναλλαγής, κάθε φορά που γίνεται τροποποίηση των όρων αυτών.